AZ Sint-Jan

De onthaalbrochure van AZ Sint-Jan werd inhoudelijk geregeld vernieuwd, maar zat al meer dan 10 jaar in hetzelfde jasje. Billie zorgde niet alleen voor een nieuwe look & feel, maar wierp ook een fris-kritische blik op de inhoud en structuur.

Omdat de ervaring van de patiënt voorop staat, gaven we de onthaalbrochure een volledige make-over. Nieuwe foto’s van herkenbare situaties, beelden die een persoonlijke benadering en zorgzaamheid uitstralen. Maar ook vormgeving die de patiënt als vanzelf doorheen de informatie loodst, een logische structuur en teksten die vlot lezen en vertrouwen wekken. In combinatie met de juiste papierkeuze, een handig formaat en tijdloze bindmethode kwamen we tot een resultaat waar AZ Sint-Jan heel enthousiast over was:

'De collega’s hier op de gang waren super enthousiast over de moderne look van het boekje. Echt totaal iets anders dan onze huidige brochure. Ik ben alvast meteen naar de leveringen gelopen om een doos open te trekken en het eindelijk vast te houden! Echt een heel mooi resultaat!'

Andere projecten