Billie Zomer Flash

In de zomer lezen we naast de boekskes op het strand al eens graag een reisblog. We kunnen gesponsorde influencerpagina’s volgen, maar veel leuker is om het reisverhaal van Sasha Bonkers te beleven!

Terwijl je dit leest is Sasha op weg naar Rome. Alle wegen leiden naar Rome zegt het spreekwoord, dus we kunnen in twijfel trekken of dat wel zo’n prestatie is. Ware het niet dat Sasha de tocht per fiets aflegt. Van het beroemde Sint-Pietersplein in Gent naar dat andere, ook wel bekende Sint-Pietersplein in Vaticaanstad.

Dwars door rivieren, velden en over de Alpen heen. Zoals haar grote voorbeeld Hannibal Barkas dat kon met een kudde olifanten, zo zien we Sasha binnenkort op spectaculaire wijze Italië binnentrekken om een audiëntie af te dwingen bij de paus. Of toch op zijn minst het Colosseum binnenrijden waar 50.000 toeschouwers haar zullen toejuichen.

Zondag was een delegatie van Billie aanwezig om Sasha uit te zwaaien bij haar vertrek. De laatste fietszak werd rechtgehangen en de schoonmoederzenuwen werden getrotseerd. Bekijk het filmpje van het vertrek hieronder en volg de avonturen van Sasha en Mathias via hun reisblog.

Fijne zomer!