{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
placeholder

Communiceert

Billie Bonkers is een expert in projectbegeleiding en marketing van duurzame producten. Billie heeft jarenlange ervaring met omgevingscommunicatie, draagvlakcreatie en consumentencampagnes.

lees meer
placeholder

Motiveert

Billie weet dat bij grote projecten de kwaliteit van de communicatie de grootte van het draagvlak mee bepaalt. Dat geldt zowel voor ingrijpende infrastructuurwerken als voor belangrijke stadsvernieuwingen.

lees meer
placeholder

Activeert

Zoals Billie burgers activeert en warm maakt voor participatie, zo activeert hij brands en maakt hij consumenten warm voor duurzame producten.

lees meer

Billie doet het graag en goed, maar niet met eender wie. Is je missie duurzaam, eerlijk, maatschappelijk relevant, gezond of plezant? Neem een stoel en vertel.

Zit u hier voor iets tussen?

Nou, wij alleszins wel. Voor het Agentschap Binnenlands Bestuur maakten we een opvallende campagne die ingaat tegen discriminatie en vooroordelen van allerlei slag.

campagne tegen vooroordelen

In een stil filmpje (primetime op één) tonen we wat de impact is van ongepaste en gemene opmerkingen op de slachtoffers ervan. Want terwijl de ‘zondaars’ zelf al snel weer vergeten zijn wat ze gezegd hebben, zindert het bij de slachtoffers nog lang en pijnlijk na…

 

placeholder