{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Communiceert

Billie Bonkers is een expert in projectbegeleiding en marketing van duurzame producten. Billie heeft jarenlange ervaring met omgevingscommunicatie, draagvlakcreatie en consumentencampagnes. Onderzoek en strategie staan bij ons voorop. De rode draad doorheen ons werk is maatschappelijke relevantie.

 

De familie Bonkers is een unieke mix van ervaren mensen uit de profitsector, waar alles om verleiding draait, en experten in draagvlak- en projectbegeleiding, waar doordachte communicatie essentieel is. Door deze combinatie van verleiders en begeleiders slaagt Billie erin om over moeilijke onderwerpen te communiceren op een frisse, creatieve en wervende manier.

 

Billie communiceert met uw doelgroep, of dat nu burgers, inwoners of omwonenden zijn, of potentiële klanten voor uw product. De familie Bonkers heeft de kennis en de expertise om hen te inspireren, te motiveren en enthousiast te laten participeren.

 

Billie Bonkers biedt u zo het beste van twee werelden: doordachte, opmerkelijke en krachtige communicatie in functie van een maatschappelijk relevant resultaat.