{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Activeert

Zoals Billie burgers activeert en warm maakt voor participatie, zo activeert hij brands en maakt hij consumenten warm voor duurzame producten. Biedt uw merk of product een maatschappelijke meerwaarde en wilt u het sterk in de markt zetten, dan gaat Billie in volle marketingmodus.

 

Ook daarvoor hebben we de expertise en de ervaring in huis. Enkele Bonkers verdienden hun sporen in grote reclamebureaus, waar ze succesvolle campagnes maakten voor de grootste commerciële spelers. Met plezier wenden zij nu hun gehaaide reclametechnieken aan om uw doelgroep te overtuigen van uw positieve boodschap. Zij maken voor u aanstekelijke campagnes met hoge stopping power.

 

Want Billie streeft misschien wel naar een betere wereld, maar noem ons geen doetjes: we zijn keiharde, doelgerichte, polyvalente communicatiespecialisten. Met een hart voor relevantie. Zo is dat. Geïnteresseerd? Nog een twijfeltje? Bel 09 220 78 28 en vraag naar Sue, Lisa, Lucy, Maggie, Marty, Marley, Fred, Irene, Frankie, Laurie, Lilly of Jojo Bonkers.