{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

BUITENGEWOON BEZIELDE PROJECTMANAGER COMMUNICATIE

 

Billie Bonkers is een Gents communicatiebureau dat zich intens amuseert met het maken en begeleiden van communicatiecampagnes en participatietrajecten voor maatschappelijk relevante projecten. 

Denk aan grote wegenwerken, een nieuw beleidsplan, de komst van een nieuwe woonwijk, de ontwikkeling van een stadskern … Stuk voor stuk projecten die impact hebben op de omgeving waarin mensen werken en wonen. Billie biedt communicatieadvies, tekent een participatietraject uit, begeleidt de verschillende doelgroepen doorheen het veranderingsproces en creëert daarvoor doeltreffende en creatieve communicatiemiddelen.

 
Billie zoekt een projectmanager met ervaring 

Ja, die ervaring is echt nodig. Want je moet bij Billie in staat zijn om vlot en deskundig te reageren op het Corneel-effect. Dat effect treedt op wanneer jouw project plots de voorpagina's van alle kranten haalt en beoordeeld wordt door de beste columnisten van het land, de volledige Belgische Twitter-bevolking én de forumbezoekers van hln.be. Mentale stabiliteit en relativeringsvermogen zijn dan nuttige eigenschappen. 

 
Wat we je graag zien doen

 

Wat je moet nagaan bij jezelf 

 

Wat Billie te bieden heeft

 

Stel, je voelt een zekere aantrekking tot de familie Bonkers. Stuur dan je cv en een motiverend woordje voor 30 juni naar veerle.grijp@billiebonkers.be

Voor vragen kan je terecht op 09 220 78 28.

Meer info over Billie vind je op www.billiebonkers.be.