{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Werken Woluwelaan

De komende jaren krijgt de Woluwelaan in Machelen een facelift en wordt de verkeersknoop van de Woluwelaan (R22), de ring (R0) en de E19 vernieuwd. Lokale, gewestelijke en federale overheidsorganisaties én private investeerders voeren de werken uit. Technum en Billie Bonkers ondersteunen de 6 opdrachtgevers bij de coördinatie van de infrastructuurprojecten.

Branding

De werken zullen opvallend en ingrijpend zijn en er zullen heel wat bouwheren tegelijkertijd actief zijn. Het is belangrijk dat deze laatste als groep herkenbaar naar buiten komen. Daarom geven we het project een branding mee die fungeert als bindmiddel. Met een heldere naam en baseline maken we duidelijk dat het gaat om één coördinatie- en communicatieplatform.

Gecoördineerde aanpak

Een goede coördinatie - zowel van het project als van de communicatie - verzekert een betere bereikbaarheid van de regio en een efficiënte realisatie van de afzonderlijke projecten. We zorgen voor de projectwebsite, de digitale nieuwsbief, infovergaderingen, bewonersbrieven en kaartmateriaal.