{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Hans en Sarah

 

Hans en Sarah

 

Het klinkt een beetje als een peperkoeken sprookje waarin de hoofdrolspeelster vervangen werd, maar dit zijn de mooie namen van onze twee nieuwste familieleden. Jawel, de familie Bonkers breidt alweer uit. Anders dan in het sprookje mogen ze hier gewoon vrij rondlopen en hun talenten wild rondstrooien: zowel Hans als Sarah hebben ervaring zat én een portfolio om duimen en vingers bij af te likken.

 

Hans is zo veelzijdig dat je hoofd er gaat van tollen: grafisch ontwerper, blogger, dj, dagdromer... het zijn maar enkele van zijn bezigheden. Onder het alias Deer du Bois verdiende hij zijn sporen in de wereld van architectuur, mode en packaging-design. Buiten de lijntjes kleuren is een van zijn specialiteiten.

 

Sarah heeft er sinds haar grafische studies 4 jaar opzitten als ontwerper. Maatschappelijk engagement zit haar in het bloed, getuige vrijwilligerswerk voor OXFAM en Make-A-Wish. Maar ze is nog zoveel meer dan dat. Sarah is in haar vrije tijd wielertoerist. Noem een kassei op de Koppenberg en ze kent hem. Ze is ook dol op juwelen, doet aan houtbewerking en als kers op de taart speelt ze een van de meest veelzijdige instrumenten op aard: accordeon.

 

Deze twee heerlijke mensen zijn voortaan voorname leden van de familie.

Eat your heart out, toverheks!

 

Als de berg niet naar Machteld komt...

 

Machteld

 

Op het risico af eentonig te klinken: de familie Bonkers verwelkomt alweer een nieuw lid! Het gaat om een zwaargewicht, weliswaar in de figuurlijke betekenis. Machteld, want zo heet ze, was jarenlang docente overheidscommunicatie aan de Arteveldehogeschool, waar ze o.a. de bekende methodiek CB-link bedacht. Die onschatbare kennis en ervaring stelt ze vanaf nu ter beschikking van Billie’s klanten.

Als ze niet aan het doceren of communiceren is, trekt Machteld graag de bergen in. En met bergen bedoelen we bérgen: ze scheerde al enkele keren de toppen van de Himalaya – haar favoriet: de Ama Dablam – en noemde haar dochter zelfs Janou Nima, wat ‘zon’ betekent in de taal van de Tibetaanse sherpa’s. Tussen de avonturen in de echte bergen door vind je haar en haar driekoppige kroost regelmatig terug in de Ardennen, waar ze als een roedel wolven door de bossen hossen, waardoor Limburg nu geplaagd zit met een everzwijnenoverschot.

Machteld zal samen met onze andere lone wolf Frank haar tanden zetten in de verovering van nieuwe klanten. Sidder en beef!