De Billie Flash

Welkom aan de maand mei, een prachtige maand vol verlengde weekends. Nog geen idee hoe je die extra vrije dagen invult? Lees deze Billie Flash en wie weet krijg je spontaan zin om naar zee te trekken of een container te bezoeken.

Videowerken aan de Ring

Verschillende familieleden trokken naar Brussel en omgeving om de opnames van een nieuwe WADR-video in goede banen te leiden. Zo zijn alle geïnteresseerden binnenkort perfect op de hoogte van het openbaar onderzoek. Belangrijkste les: ook fietsbruggen worden gestofzuigd.

Moh seg eh

Het lijkt een rode draad te worden doorheen onze projecten. Nadat we in Asse al het bekendste gemeentehuis van Vlaanderen van fraaie banners mochten voorzien, passeerden D.D., MC en June tijdens enkele werfbezoeken dit kapsalon in Dilbeek. Al lijkt het wel een opk(n)apbeurt te kunnen gebruiken.

Nog meer sfeer in de Blaarmeersen

Onze buren van de Blaarmeersen bereiden zich voor op een drukke zomer. In een vliegensvlug tempo hebben we alle signalisatie in het domein vervangen door toegankelijke, vriendelijke borden in de kleurrijke nieuwe stijl. Meer daarover tijdens de Coulissen van 11 mei!

Coulissen

Want jawel, na de aprilse paaspauze trekt de Coulissen zich weer op gang. Op 11 mei staan de deuren van de Fiesta Total wagenwijd open. Op het scherm in de gang vind je alvast een voorproefje van het alweer hyperinteressante programma.

Blind gedropt

Op de carpoolparking langs de E17 in Lokeren staat een container. Verrassend nieuws? Wel als het over een glazen promostunt gaat. Die wij uitgedacht hebben! Fluxys legt een leiding aan tussen Desteldonk en Opwijk om gas en - op termijn - waterstof te vervoeren. De container wordt as we speak ingericht. Vanavond wandel je er rond om alles te weten te komen over de leiding van Fluxys, maar hier is alvast een foto van de container zoals die van de vrachtwagen rolde.

Recht naar Middelkerke

Neem je soms de wagen om uit te waaien in Jean-Marie Dedecker-town? Dan leg je de laatste kilometers af dwars door een woonwijk. Daar komt verandering in! De Werkvennootschap legt een nieuwe weg aan om toeristen vlotter naar het strand van Middelkerke te laten rijden. En wij mogen de communicatie voor onze rekening nemen! We doopten het project ‘rechtnaarzee’. Ons eerste voorstel was 'rechtnaarzeeroute', maar uiteindelijk moesten we de kerke in het middel houden.

Aftermoviepret

Een Billie Flash zonder Farys? Daar doen we niet aan mee. Er is een prachtige aftermovie van hun verjaardagsfeest in de Skyhall. Met een glansrol voor heel wat Farys-medewerkers en heel wat eten.

DIFT in een frisgewassen kostuum

Onze sympathieke hippe benedenburen lanceerden DIFT 2.0. Een gepimpte website, nieuwe kleuren, duidelijke taal en cases die tot de verbeelding spreken. Going in with a bang!

Welkom Imani

Heb je al eens naar haar gezwaaid in de studio, op de trap buiten, in de zon? Imani komt tien weken lang onze grafisch vormgevers bijstaan. Laat haar ook voor jouw projecten gerust meedenken, meevolgen en meer.

De tuin

Maai mei niet vormt dit jaar ook het startschot voor de transformatie van onze eigen pelouze. Ter voorbereiding liggen alvast enkele boomstronken op het grasveld vooraan. Volgende stap? Een bloemenweide! Het is slechts een kwestie van tijd voor we afscheid nemen van de bruine strook links op de foto. Straks wordt het hier alleen nog maar fleuriger!

Teambuilding

Dit jaar trekken we niet op twee-, maar wel op eendaagse teambuilding. June en Amy zijn naarstig aan de slag met de input die we deelden via de vragenlijst. Na lang aandringen ontfutselden we alvast volgende kernwoorden: vlees noch vis en maandag 26 juni. Benodigdheden? Je mentale en fysieke spierballen en een gezonde portie competitiviteit.

Voor vrienden en familie

Tijdens de werkuren vind je beiden meestal terug in de Billie Mansion, buiten de werkuren heb je het meeste kans om hen aan te treffen in Hansbeke of Rieme. Lucy en Innie penden hun zielenroerselen neer in ons vriendenboek.

Lucy Bonkers:

Innie Bonkers:

Horoscopen met Cat Bonkers

Onze Cat las ‘s middags de horosocoop uit het vermaard wetenschappelijk tijdschrift Dag Allemaal voor. We ontdekten dat de schorpioenen een vurig, passioneel weekend tegemoet gingen, dat de stieren zich niet mochten laten doen op de werkvloer en dat maagden het goed doen met kreeften. Versta daaronder wat je wil.

Maandag frietdag

Niet vergeten! Op maandag 8 mei laten we Taste It even voor wat het is en tasten we ‘s middags de frietjes van Chasse Patatte. Geef je bestelling voor maandagochtend 10u door aan Amy en kom mee de cuisson van de bitterballen of je andere favoriete snack beoordelen.

DIFT-nieuws

Zou ook de DIFT-omzendbrief in dat nieuwe jasje zitten? Dat komen we hier te weten!


(Jammer, he.)