De Billie Flash

Beeld je hier een toepasselijke intro in, vol spannende teasers naar de komende rubrieken. Een intro die werkelijk beklijft. Een intro die je thuis aan je huisgenoten laat lezen, zo verdomd goed is die intro. Beeld je dat eens in.

Hacker moet het niet worden

Zijn het de Russen? Is het Griet uit wraak voor haar gestolen jeansjasje? Wie zit achter de aanval op onze server, ondertussen welverdiend op pensioen? Gelukkig werden we intussen vakkundig gered door Roberto van Lab9. Geef die man een plaats op onze familiepagina.
En hou intussen de keuken een beetje proper zeg, Inge zal blij zijn!

Shut up & Google Drive

Sinds vorige week is de Google Drive officieel onze grote steun en toeverlaat. De servers hebben we bedankt voor bewezen diensten, al was het zonder traantje weg te pinken. Want met de Drive enkel regenbogen, eenhoorns en friends with benefits aan de horizon! Wie in de penarie zit door vermiste documenten, onvindbare mappen of andere troubles, kan altijd rekenen op Rikkie. Wat een rots toch!
Als je wacht op de Drive die aan het laden is, vul die koffiepads eens aan, Inge zal blij zijn!

Roberto & Hackdrik en de gebakken peren

Uit de boekskes

Op twee dagen een schoon portfolio ineenflansen voor de tijdelijke invulling van de Arsenaalsite? De DIFT’ers haalden hun hoofd van de kopiemachine en schoten in actie. Een waar gegoochel met labels en titels en klanten en foto’s, maar wat een resultaat! Alweer een bewijs van hoe smooth de radertjes van DIFT en Billie in elkaar draaien. Zo smooth dat die keuken proper houden toch echt geen probleem moet zijn, Inge zal blij zijn!

Juist investeren met voelsprieten

Weet je nog dat we voor de vzw ArmenTekort (winnaar van de wedstrijd ‘Radicale Vernieuwers’, waarvoor Sue in de jury zetelde) een campagne gingen fabriceren? En dat we ongetwijfeld zelf armen tekort gingen hebben om al die betekenisvolle gratis projecten om te zetten tot prestigieuze portfolioprojecten? Want ook voor de vzw OverKop maakten we een advertentie die mocht meedingen de Standaard Solidariteitsprijs. We haalden de eindronde niet, their loss uiteraard, maar dat kan ook liggen aan onze klant die de inzending te laat naar de Standaard stuurde. Of nee, het 'bleef hangen in zijn concepten'. Hij was allicht intussen zijn keuken aan het opruimen. Misschien moeten wij dat ook eens doen, Inge zal blij zijn!

Zie hier de resultaten van ons altruïsme:

Over torens, water, sport en D.D. op een fiets pagina 36

Terwijl we in stilte aan de rebranding en het grote eeuwfeest van Farys werken, mochten we hun jaarverslag al in semi-nieuwe vorm gieten. Lees/doorscroll het hier.

Vul intussen de koffiepads eens aan, Inge zal blij zijn!

Femma fernieuwt

Het merk Femma hangt hier en daar met haken en ogen breien aaneen. Tijd voor iets beter dachten ze. Aangezien onze feministische kant zo eindeloos is dat we al jaren geen BH's meer dragen waren wij de geschikte kandidaat. We maakten een nieuw roze logo en schreven ons in voor de workshop kijkdozen maken. We breien er nog een vervolg aan met een tone-of-voiceworkshop, een fonkelnieuwe website en een stapeltje drukwerk in de nieuwe stijl. Wereldvrouwen? Wereldvrouwen! Zij houden hun keuken desondanks de activistische ondertoon proper! Wij zouden dat ook beter doen, Inge zal blij zijn.

Draai dan 0472 27 28 34

Heb je een brandende vraag over de Nieuwe Vesten? Onze Robbie bemant de infolijn en voorziet jou enthousiast van een antwoord op al je hinder(lijke)vragen. Maar ook wie het Eurovisiesongfestival won in 2003 en hoe die kersverse weerman op vrt nu weer heet, wat de beste cafévoetbalploegen zijn en hoe je je kroost op weg helpt met hun rekensommen zijn valabele vragen die onze hulplijn zonder verpinken beantwoordt. Misschien weet ie ook hoe je de keuken proper moet houden? Inge belt alvast, ze zal blij zijn!

Robbie in actie!

Welkom in Orbit

DIFT kwam ons deze zomer knus vergezellen in Orbit. Een paar licht-schaamtelijke perongelukke berichten later hebben ze door hoe het marcheert en zijn we nu echt vertrokken om in tandem de toekomst tegemoet te fietsen. Ofzoiets.

'Opruimen' zit nog steeds in Orbit, idd... Inge zal blij zijn!

Om van te lekken

Over fietsen gesproken. We hebben naast een bakfiets nu ook een crèmekarfiets. Of het ding nog vooruit of achteruit gaat, laat staan koelt doet er niet toe. Het blauwe zeil heeft eindelijk een functie gekregen!

Dat zeil kan nu niet meer dienen om op de tuinbanken te leggen, gebruik een ander doekje dan een keukenhanddoek om die natte banken of te drogen. Inge zal blij zijn!

En nog meer fietsen

Iemand heeft niet zijn kap over de haag gegooid maar wel zijn fiets. Het doet pijn aan onze ogen, sorry – aan ons teer hart, om die daar al maanden te zien verkommeren. Red de fiets van zijn ondergang! Anders zullen we ons genoodzaakt zien die te verkopen en frangipannekes aan te schaffen met de opbrengst. Of wat detergent voor de keuken, die moet dringend opgeruimd worden. Inge zal blij zijn!

Blind geshoot

Om de een of andere redenen blijft Billie linken scoren met het populaire Blind Getrouwd. Kandidaat Christophe die de liefde dan uiteindelijk niet vond bij zijn blinde man Nick is een oude Cibeaan (zo werden de Billies vroeger genoemd) en in het huidige seizoen van de topper onder de realityreeksen hebben de trouwe kijkers allicht kandidaat Christiaan al gezien. Deze 28-jarige spoedverpleegkundige uit Geel heeft de binnenkant van onze mansion nog niet gezien. Maar de aandachtige fan kan hem al opgemerkt hebben toen hij in de fotoshoot van de rekruteringscampagne voor Ziekenhuis Geel de perfecte voorbereiding zag van zijn Blind Getrouwd-avontuur. Volgens de showbizzsite zijn one night stands niet aan hem besteed, edoch voor een friend with benefit staat Chrolse Christiaan wel open. Als dit huwelijk een positief verhaal is, komt binnenkort een vacature vrij voor 'friend with benefit' in Geel. Wij volgen dit samen met de rekruteringscampagne op de voet. Gun Inge wat tijd om naar Blind Getrouwd te kijken, kuis zelf de keuken eens op. Ze zal blij zijn!

Jeuj Marley is terug!

Het werd ons pertinent verboden om een groot ‘welkom-terug’-feest te organiseren, dus zorgden we voor de kleinste post ooit en alleen maar open armen. Er woei een collectieve zucht van verlichting door de studio die voor onze Ben een broodnodig momentje van afkoeling meebracht.

Vlak voor haar terugkomst is de keuken nog eens goed proper gemaakt. Zo moet het altijd zijn. Inge zal blij zijn!

Betaalinge, ze zal bij zijn!

BETAAL INGE. Zo. Dat is er weer uit. De zomerwarmte maakte ons allemaal loom en dat voelt Inge in haar portemonnee. Wie efficiënt is, kan zich al eens wat luiheid permitteren. Daarom deze hyperefficiënte tip: voeg Inge toe aan je favoriete contacten in Payconiq, ze zal blij zijn! En nope, ’t is helaas niet mogelijk om zo een QR-code op de broodjeslijst te zetten omdat Inge geen bedrijf is.

Tegeltjeswijsheid

Maar écht deze keer.
Gebruik de juiste handdoek voor de banken buiten. En eentje is genoeg.
Je vindt de cups in de kast onder de machine.

DIFTig nieuws

Herlees de avonturen van onze buren hier terwijl ze nog even nadenken over de volgende omzendbrief. Steek intussen je tassen in de vaatwas. Inge zal blij zijn!

Keep on trippin'