De Billie Flash

Bedrijvige dagen vragen om een uitgebreide update! En een nieuwe episode van de parking people.

Moeijuni

Is het opstandigheid? Rebellie? Of pure dwarsbomerij omdat wij deze overheidscampagne niet zelf bedachten? Naar de beweegredenen hebben we het raden. Maar hier zijn de bewijzen.

“Maai mei niet!” roept heel het land in koor. “Tut-tut!” zegt onze tuinman, en hij maait lustig voort.

Onze voortuin omgetoverd tot plezante plek voor iedereen

Vanaf woensdag mogen we weer massaal gaan ploeteren in de Blaarmeersen. Breng je kleurrijkste zonnehoed, tankini en windwapper mee om niet uit de toon te vallen! Want de euforische kleuren van de bogen, ijsjes, grassprieten en tenten stralen zoveel sfeer uit dat festivalorganisatoren na twee coronajaren parasolgroen zullen worden van jaloezie.

Deze sympathieke rebranding begon met een verzoenende strategie voor de belangen van Farys en Stad Gent. We wisten de spanningen om te zetten in zinderende energie en goten een vat vol regenboogpositivisme uit over de borden en signalisatie. In tandem met DIFT zorgden we voor zachte vormen, milde copy, veel kleur en nog meer sfeer!

Samen aan Zet!

Stad Gent steunt activiteiten en projecten die mensen samenbrengen. Die subsidie heet ‘Samen aan Zet’ en kon wel wat vuur aan de lont gebruiken. Dus stroopte Kiki haar mouwen op en schudde er een dozijn geëngageerde Gentenaars uit. Die kregen op (bus)affiches een virtuele plek, netjes poserend naast Gentenaars van vlees en bloed.

De profploeg

Met DIFT vormen we onze eigen profploeg, want deze samenwerking loopt gesmeerd!

Fergus

Tijdens een zoveelste overleg over een nieuwe naam voor een socialewoningbouwer.

We zouden deze man een job kunnen aanbieden in onze recent opgerichte divisie 'De Logokakkerij'. Hij toont een opvallende visie op grafisch ontwerp en schudt nieuwe namen uit zijn blauwe mouwen alsof het niets is. Bovendien blijkt hij een overtuigd advocaat van zijn eigen voorstel.

Kortom

Onze Sue kreeg de grootste zaal in het Leuvense provinciehuis voor een gastcollege over nudging voor eerstejaarsstudenten Bedrijfsmanagement. In opdracht van Kortom. Meer kunnen we daar niet over zeggen.

Lumineuze tuintafels

Onze nieuwe tuintafels zijn oogverblindend mooi! Vier schitterend witte aanwinsten die onze middagpauzes verlichten. Dank aan de bestellers, de ineenvijzers en de kontneervleiers!

Gedroomde fietsenstalling

Onontdekte talenten: food for thought

Deze keer zijn het onze vrienden van DIFT die ons verblijden met hun onontdekte talenten. Onze hippe buren storten zich vol overgave op de wereld van foodfilosofie. Het enkelvoud van sushi brengt zware discussies op gang. En kunnen we gerechten niet beter benoemen zoals ze klinken als je er in roert? Pastosjes voor pasta met zwanworstjes dus. En één sush graag op ons volgende DIFT/Billie-overleg.

DIFTig nieuws

Ze drinken momenteel abdijbier in d'Ardennen en komen ongetwijfeld met heel veel omzendcontent terug. Dus houden ze ons nog eventjes in spanning.

Eens je het schopt tot een Asanabord

Marley Bonkers heeft de komende maanden andere dingen aan haar hoofd dan de familie Bonkers. We wensen haar een spoedig herstel en alleen maar het beste toe. Ze treedt intussen toe tot de Asanagalerij waar groten der aarde ‘Pitchie’, ‘Aankopen’, ‘Contentkalender’ en ‘Facturatie’ haar voorgingen. Op het Bord ‘Projecten Marleen’ vinden we een overzicht van hoe haar rol intern of extern zal worden opgevangen.

https://app.asana.com/0/120225...