Billie zocht én vond nieuwe familie

De Billie-familie werd de laatste weken een pak groter én nog plezieriger. Omdat we het de laatste tijd gezellig druk hebben, versterkten we ons op zo goed als elk competentiedomein. Maak kennis met Cat, Pol, Lou en Roxanne Bonkers.

‘Wat doet Billie’ legt je piekfijn uit wat Billie Bonkers graag doet. Dat gaat van omgevingscommunicatie over participatie en strategie tot creatieve campagnes. Liefst van al nudgen we je graag in de juiste richting. Nudging? Gedragsverandering, maar dan onbedoeld vrijwillig. Zoals vermelden dat we over onze gloednieuwe collega’s nú al sappige weetjes kunnen delen. Goesting om verder te lezen? We dachten het wel.

Cat Bonkers, Katrien Vanhuele

Nog meer aanspreekpunten

Senior accountmanager Cat Bonkers of Katrien Vanhuele heeft een indrukwekkend cv vol marketing- en communicatieprojecten. Zij is voor onze klanten het aanspreekpunt wanneer het over creatieve campagnes, communicatiestrategie en merkidentiteit gaat. Of ‘De Koningin der Badsteden’ over Oostende dan wel over haar inwoner Katrien gaat weten we je binnen enige tijd te vertellen, wanneer het telewerken een relikwie uit het verleden is. De zilte zeelucht geeft haar een jaloersmakende portie energie. We weten intussen dat ze wél houdt van roadtrippen in een minivan (omgevingscommunicatie on the road dus), fotografie (voeding voor creatieve campagnes) en lekker koken (hello middagpauzes).

Spaans kan ze ook: Camarón que se duerme se lo lleva la corriente!

Lou Bonkers, Lore Camerlinck
Roxanne Bonkers, Anne De Smet

Het loopt op wieltjes

Er zitten best veel sportievelingen en avonturiers in de familie Bonkers, maar nog nét niet genoeg om een professionele ploeg te vormen. Lou en Roxanne Bonkers hebben de intentie om dat te veranderen. Lore Camerlinck en Anne De Smet zijn onze twee nieuwe communicate- en projectmedewerkers.

Samen fietsen ze miljarden kilometers bij elkaar, dus kan het niet anders dat onze participatietrajecten en communicatiestrategieën die ze begeleiden op wieltjes zullen lopen.

Voor een goede procesbegeleiding zet Lore al haar communicatietalenten in, waaronder o.a. een vlotte pen. Die gebruikt ze ook in haar vrije tijd om te schrijven voor de website van Parantee-Psylos, ook een klant van Billie. Schrijven over sport dus, dat lijkt ons efficiënter dan een dactylotraining. Contentcreatie is haar niet vreemd, en sociale media kent ook al geen geheimen voor Lore.

Roxanne kreeg een Billie-naam die letterlijk op haar schoen staat. Als dat geen stevige basis is om op te lopen. Daarmee walst ze vlotjes door de projecten die Billie op poten zet. Zoals je weet, gaan die uit van duurzame ideeën. Kolfje naar de hand van Anne. Ze sport iedere Billie naar huis. Dat lukt haar goed, al haar nieuwe familieleden werken van thuis uit. Wij stropen onze mouwen op om haar te kunnen volgen. Op elk vlak.

Pol Bonkers, Paolo Deseure

Ook extra creatief talent

Creatieve saus, dat eet hij het liefste van al. Pol Bonkers is onze nieuwe grafisch vormgever. Paolo Deseure houdt oprecht veel van kaartjes tekenen in alle mogelijke vormen. Kaartjes waarmee je de weg vindt, want omgevingscommunicatie staat gelijk aan de weg tonen. Cartografie zit in zijn bloed en de studio van Billie is maar wat blij dat er nog meer creativiteit bij komt.

Paolo spreekt ook Spaans: La inspiración existe, pero debe encontrarte trabajando'. Katrien bevestigt.

Onze potloden zijn gescherpt, jullie boodschap zal er meer dan ooit helder en betekenisvol uitvloeien met deze 4 toppers erbij. Een grote familie betekent ook veel nieuwjaarsbrieven. 21 kapoenen die op de schoot van mater familias Sue hun wensen laten horen, laat die familiefeesten maar komen.

Gerelateerd